Door op 'Toestaan' te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

CLOUD BACKUP

Uw gegevens, altijd veilig

Laat geen ruimte voor onzeker­heid - ontdek de gemoeds­rust van betrouw­bare cloud back-up oplossingen. Bescherm uw waarde­volle gegevens tegen onvoor­ziene gebeurte­nissen en geniet van een naad­loze herstel­mogelijkheid wanneer u die het meest nodig heeft.

Onze cloud back-up oplossingen bieden een veilige haven voor uw in de cloud Microsoft 365 of Google Workspace opgeslagen gegevens. Met geauto­matiseerde en gecodeerde back-ups kunt u met vertrouwen werken, wetende dat uw bedrijfs­kritische informatie en waarde­volle bestanden beschermd zijn tegen verlies, corruptie en dreigingen zoals ransom­ware. We bieden u de controle over uw gegevens, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf zonder angst voor dataverlies.

cloud back-up

back-up

Uw succes­verhaal begint hier: met cloud back-up

Het belang van cloud back-up voor bedrijven kan niet genoeg worden benadrukt, en het negeren ervan kan aanzienlijke negatieve gevolgen hebben. Zonder cloud back-up loop je het risico waardevolle bedrijfsgegevens te verliezen, variërend van klantinformatie tot financiële gegevens en kritieke zakelijke documenten. Dit verlies kan resulteren in ernstige operationele verstoringen en financiële verliezen.

Reputatieschade is een ander ernstig gevolg van gegevensverlies. Klanten verliezen het vertrouwen in uw bedrijf als ze ontdekken dat hun gegevens niet veilig zijn. Dit kan leiden tot een daling van het klantenbestand en een langdurig herstelproces voor uw reputatie.

Wettelijke gevolgen moeten ook in overweging worden genomen. Bedrijven zijn vaak wettelijk verplicht om klantgegevens te beschermen en te bewaren. Het niet naleven van dergelijke voorschriften kan leiden tot juridische problemen, boetes en aansprakelijkheid.

Bovendien kan het ontbreken van een adequaat cloud back-upsysteem ernstige gevolgen hebben voor de bedrijfscontinuïteit. Incidenten kunnen leiden tot verlies van productiviteit en inkomsten, en het herstelproces kan tijdrovend en kostbaar zijn. Kortom, het implementeren van een solide cloud back-upstrategie is van vitaal belang om deze negatieve gevolgen te voorkomen.

Klaar voor het onverwachte? Begin met cloud back-ups
Bel ons vandaag nog: 0738 513 463
24/7 bescherming

Bescherming én continuïteit

Cloud back-ups zijn de essentiële bescherming van uw bedrijfs­gegevens tegen gegevens­verlies door hardware­fouten, menselijke fouten, malware­aanvallen en natuur­rampen. Ze fungeren als een digitale verzekering, waardoor uw gegevens veilig en herstelbaar blijven. Cloud back-ups vergroten uw bedrijfs­continuïteit door snel herstel na incidenten mogelijk te maken, minimaliseren onder­brekingen en behouden uw productiviteit en klanten­service. In een wereld van voort­durend evoluerende gegevens­dreigingen bieden cloud back-ups ook gemoedsrust.

Regelmatige back-ups

Voer regelmatig automatische cloud back-ups uit van al uw bedrijfs­kritieke gegevens, inclusief bestanden, data­bases en configuraties.

Meervoudige locaties

Bewaar cloud back-ups op verschillende fysieke locaties, inclusief externe servers of cloud­services, om bescherming tegen lokale calami­teiten te garanderen.

Versleuteling

Zorg voor versleuteling van uw cloud back-ups om te voor­komen dat onbevoegde partijen toe­gang krijgen tot gevoelige informatie.

Test herstelprocessen

Regelmatig testen van herstel­processen verzekert dat uw cloud back-ups ook echt werken als dat nodig is.

Monitoring

Houd toezicht op de status van uw cloud back-ups om ervoor te zorgen dat ze consistent en succesvol worden uitgevoerd.

Incrementele back-ups

Gebruik incrementele cloud back-ups om enkel de gewijzigde gegevens op te slaan en opslag­ruimte te besparen.

Herstelplan

Ontwikkel en documenteer een duidelijk herstel­plan, zodat uw team weet wat te doen in geval van gegevensverlies.

Training en bewustzijn

Train uw medewerkers over het belang van cloud back-ups en hoe ze correct moeten worden uitgevoerd.
informatie aanvragen

Laat van je horen

Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden en u te helpen. Vul eenvoudig het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Contact opnemen verplicht je tot niets en is geheel vrijblijvend.

insertpageurl
firstNameValue, lastNameValue
emailValue
terug naar de homepage
Oops! Er is iets misgegaan. Probeer het nog een keer.

Denk ook eens aan andere soorten van beveiligen:

Password Security

In het digitale tijdperk zijn wacht­woorden uw sleutels tot online accounts. Dit richt zich op het beschermen van uw wacht­woorden tegen diverse dreigingen. Ontdek de essentie en waarde van sterke wachtwoord­beveiliging.

Endpoint Security

In ons digitale tijdperk zijn apparaten onze poort naar online leven. Het richt zich op bescherming van individuele apparaten, zoals computers en smart­phones, tegen diverse dreigingen. Ontdek de kern en rol in cyberveiligheid.

Cloud Security

Uw digitale bescherming. In onze digitale levens zijn cloud security­maatregelen uw schild tegen bedreigingen. Het omvat bescherming tegen diverse cyber­aanvallen. Ontdek de kern en waarde van sterke cloud security.