Door op 'Toestaan' te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Onze visie en aanpak

Wij zijn een groep van tech-enthou­sias­telingen die jou graag helpen bij het op­lossen van al je ICT-problemen. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuw netwerk, het beveiligen van je systemen of het integreren van nieuwe software, wij hebben de expertise in huis om je te helpen.

Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. Wij willen dat je je op je gemak voelt bij ons en zorgen dat we jouw specifieke behoeften begrijpen. Geen jargon, geen tech­nische taal, gewoon duidelijke en begrijpelijke communicatie. Bij Blonk ICT streven we er altijd naar om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten.

Blonk ICT | Zoho One

Over blonk ict

quick wins

Duurzaam­heid, vrijheid en verbonden­heid in ICT

Ons doel is om MKB-bedrijven te onder­steunen in het efficiënt gebruik van ICT, met de focus op mensen en hun behoeften. Wij omarmen daarbij de waarden duurzaam­heid, vrijheid en verbinding.

Wij nemen de verantwoordelijk­heid voor jouw ICT, zodat jij je volledig kunt concen­treren op je kern­activiteiten. Jij doet waar je goed in bent - jouw bedrijf runnen - en wij nemen de zorg voor je ICT uit handen.

ICT zou bedrijven moeten vooruit­helpen, niet belemmeren; helaas gebeurt dat laatste vaak genoeg. Wij garanderen dat jouw team maximaal wordt onder­steund door de juiste auto­matisering. In een competi­tieve arbeids­markt is het essentieel om jouw mede­werkers te laten focussen op taken die menselijke expertise vereisen, terwijl repetitieve taken aan technologie worden overgelaten.

Samen met jou identificeren we kansen binnen jouw bedrijfs­processen voor snelle winsten door middel van automatisering. We streven ernaar om jouw bedrijf naar een efficiëntere en effectievere toekomst te leiden.

Wil je efficiënter werken met IT‑oplossingen op maat?
Bel ons vandaag nog: 0738 513 463
Blonk ICT | Zoho One
blonk ict

Professionals met jaren­lange ervaring

Wij zijn een team van professionals met passie voor het vinden van de juiste IT-oplossingen voor onze klanten.

Bij Blonk ICT begrijpen we dat IT een inte­graal onder­deel is van het succes van je bedrijf en we zijn er om je te helpen het maximale uit je IT-infra­structuur te halen. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe IT-omgeving, het upgraden van je bestaande systemen of het leveren van betrouwbare onder­steuning, wij staan altijd voor je klaar.

Onze focus ligt op het bieden van de beste service en onder­steuning aan onze klanten. We werken nauw samen met onze klanten om hun IT-behoeften te begrijpen en de beste oplossingen te bieden om hun doelen te bereiken.

Als je op zoek bent naar een betrouw­bare partner voor je IT-behoeften, dan is Blonk ICT de juiste keuze. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!