Door op 'Toestaan' te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

CYBERSECURITY

Voorkomen is beter dan genezen

In het snel evoluerende digitale land­schap vormt cloud security een essentiële verdedigings­linie tegen een almaar groeiende golf van bedrei­gingen. Met onze Cloud security oplossing voorkom je dat e-mails met phising en malware de inbox van je medewerkers bereiken. Het is beslist noodzakelijke om phising- en malware bescherming bovenop je Microsoft 365 of Google Workspace omgeving te installeren omdat de gespecialiseerde softeware waar wij mee werken volledig focussen op een optimale bescherming die veel verder gaat dan de bescherming die Microsoft en Google bieden.

Cloud security heeft bij ons de hoogste prioriteit. Onze deskundig­heid en geavanceerde techno­logieën werken samen om onze klanten te beschermen tegen digitale bedreigingen. Samen bouwen we een sterke verdediging tegen cyberaanvallen.

CLOUD security

cloud security

Van veiligheid tot stilstand: cyber­gevaren en hun uitwerking

In de wereld van vandaag, waar techno­logie een integraal onder­deel is geworden van bijna elk aspect van ons leven, brengt het negeren van cloud security aanzienlijke en soms ver­woestende gevolgen met zich mee. Bedrijven die nalaten om serieuze maat­regelen te nemen tegen de voort­durende stroom van digitale bedreigingen, lopen het risico om in een wereld van chaos en verlies te belanden.

De gevolgen van onvol­doende cloud security zijn huivering­wekkend. Denk aan gevoelige klant­gegevens die gestolen worden, financiële schade die zich opstapelt door ransomware­aanvallen, of zelfs het verlies van bedrijfs­kritische informatie die voor altijd onherstel­baar is. Dit kan niet alleen leiden tot reputatie­schade, maar ook tot juridische gevolgen, regel­gevende boetes en het vertrouwen van klanten dat in rook opgaat.

Hackers en cybercriminelen zijn mee­dogenloos en weten dat bedrijven die niet investeren in cloud security kwetsbare doel­witten zijn. Zij kunnen bedrijfs­activiteiten verstoren, bedrijfs­geheimen stelen, financiële middelen afvoeren en reputaties te grabbel gooien door gênante gegevens­lekken. De schade kan zo diep en breed zijn dat sommige bedrijven er nooit van herstellen.

Kortom, het negeren van cloud security is als het open­zetten van deuren en ramen van uw bedrijf voor de digitale criminelen van vandaag. Het is een uitnodiging voor financiële verliezen, reputatie­schade en opera­tionele ramp­spoed. Het is van essentieel belang dat bedrijven de ernst van cloud security begrijpen en proactieve maat­regelen nemen om zichzelf te beschermen tegen deze onzichtbare, maar potentieel vernietigende dreigingen.

Zet de juiste stappen naar online bescherming.
Bel ons vandaag nog: 0738 513 463
Blonk ICT | Zoho One
24/7 bescherming

Risico's en maatregelen

Het is belangrijk om te ont­houden dat cloud security een voort­durend proces is en dat nieuwe bedrei­gingen voort­durend opduiken. Door pro­actief te zijn en veiligheids­maat­regelen regel­matig te evalueren en bij te werken, bescherm je jouw bedrijf beter tegen cyberaanvallen.

Bewust­wording

Zorg ervoor dat mede­werkers zich bewust zijn van de risico's en gevaren van cyberaanvallen. Training en bewustmakings­programma's kunnen helpen om phishing-pogingen en sociale techniek te herkennen.

Sterke wacht­woorden

Zorg voor sterke, unieke wacht­woorden, bij voorkeur gegenereerd door een passwordmanager, voor alle accounts en maak Multi Factor Authenticatie (invoeren van een extra code of het gebruik van een key) verplicht.

Software-updates

Houd alle software, inclusief besturings­systemen, antivirus­programma's en andere toe­passingen, up-to-date met de nieuwste beveiligingspatches. (Zie ook onze endpoint security oplossing)

Gegevens­versleuteling

Versleutel gevoelige gegevens, zowel in rust als in transit, om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de informatie.

Toegangs­controle

Beperk de toegang tot bedrijfs­gegevens en -systemen tot alleen die werk­nemers die het nodig hebben voor hun functie.

Back-ups

Regelmatige back-ups van bedrijfs­gegevens zijn essentieel om herstel na een cyber­aanval mogelijk te maken. (Zie ook onze Cloud Backup oplossing)

Firewalls en antivirus

Gebruik firewalls om ongeautoriseerde toegang tot het netwerk te voorkomen en installeer antivirus­software om malware te detecteren en te verwijderen.

Beveiligde wifi

Beveilig je wifi-netwerk met een sterk wacht­woord en gebruik encryptie (WPA2 of WPA3) om te voor­komen dat onbevoegden toegang krijgen.

Incident­responsplan

Ontwikkel en implementeer een gedetailleerd incident­responsplan om snel en adequaat te reageren op een cyberaanval.

Extern advies

Overweeg om externe cloud security-experts in te schakelen om je te helpen bij het identificeren van kwetsbaarheden en het implementeren van de juiste beveiligingsmaatregelen.
informatie aanvragen

Laat van je horen

Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden en u te helpen. Vul eenvoudig het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Contact opnemen verplicht je tot niets en is geheel vrijblijvend.

insertpageurl
firstNameValue, lastNameValue
emailValue
terug naar de homepage
Oops! Er is iets misgegaan. Probeer het nog een keer.

Denk ook eens aan andere soorten van beveiligen:

Password Security

In het digitale tijd­perk zijn wacht­woorden uw sleutels tot online accounts. Dit richt zich op het beschermen van uw wacht­woorden tegen diverse dreigingen. Ontdek de essentie en waarde van sterke wachtwoord­beveiliging.

Endpoint Security

In ons digitale tijdperk zijn apparaten onze poort naar online leven. Het richt zich op bescherming van individuele apparaten, zoals computers en smart­phones, tegen diverse dreigingen. Ontdek de kern en rol in cyberveiligheid.

Cloud back-up

In de digitale wereld zijn cloud back-ups uw levenslijn naar gegevens­integriteit. Dit draait om het beschermen van uw gegevens tegen verlies. Ontdek de kern en waarde van betrouwbare cloud back-ups.