Door op 'Toestaan' te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

zoho one

Breed scala aan oplossingen

Bij Blonk ICT bieden we een breed scala aan oplossingen om jouw bedrijf efficiënter en effec­tiever te laten werken. Onze diensten zijn gericht op het optimali­seren van jouw bedrijfs­processen en het verbeteren van de produc­tiviteit van jouw mede­werkers, zodat je kunt blijven groeien en concurreren in de steeds veranderende digitale wereld.

We begrijpen dat elke onder­neming uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Onze expertise op het gebied van bedrijfs­software­pakketten, cloud-oplossingen, IT-beheer en -beveiliging, en nog veel meer, stelt ons in staat om je de beste oplossingen te bieden voor jouw bedrijf.

Blonk ICT | Zoho One

zoho one

Marketing

Boost je marketing­inspanningen met Zoho One

De Zoho One Marketing-categorie is ontworpen om je te helpen bij het beheren van je volledige marketingstrategie. Van e-mailmarketing tot het beheren van sociale media en het creëren van effectieve campagnes: deze apps helpen je bij het bereiken van je doelgroep en het genereren van leads.

Blonk ICT | Zoho One
Sales

Een complete suite voor effectieve klantrelaties en lead-generation

Met de Zoho One Sales-categorie krijg je alles wat je nodig hebt om je verkoopproces te stroomlijnen en te optimaliseren. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, deze apps bieden je de tools om leads te beheren, deals te sluiten en klantrelaties te onderhouden.

Communicatie

Van e-mail tot webinars: Zoho One faciliteert effectieve communicatie

De Zoho One Communicatie-categorie biedt een breed scala aan tools om effectieve en efficiënte communicatie binnen je organisatie te faciliteren. Van e‑mail en chat tot videovergaderingen en webinars, deze apps helpen je bij het verbeteren van de samenwerking en communicatie tussen teams en collega's.

Blonk ICT | Zoho One
Financiën

Vereenvoudig de financiële processen met slimme apps

De Zoho One Financiën-categorie biedt een uitgebreide set tools om financiële processen te stroomlijnen en te automatiseren. Van boekhouding en facturering tot betalingsverwerking en belastingen, deze apps helpen je bij het beheren van je financiën en het verbeteren van de cashflow.

Productiviteit

Zoho One voor dagelijkse organisatie - vereenvoudig je werkproces

De Zoho One Productiviteit-categorie biedt een breed scala aan apps om je te helpen bij het beheren van je dagelijkse taken en het verbeteren van je efficiëntie en effectiviteit. Of je nu je e-mails wilt beheren, notities wilt maken, tijd wilt bijhouden of je agenda wilt organiseren, deze apps bieden je de tools om je werk gedaan te krijgen.

Blonk ICT | Zoho One
Samenwerking

Haal meer uit je team met de samenwerking-categorie

De Zoho One Samenwerking-categorie biedt een uitgebreide set tools om samenwerking en teamwork te bevorderen. Of het nu gaat om het beheren van projecten, het delen van bestanden of het coördineren van taken en agenda's, deze apps helpen je bij het verbeteren van de productiviteit en het bereiken van gemeenschappelijke doelen.

Bedrijfsvoering

Haal meer uit je middelen met de verbeterde facilitaire diensten van Zoho One

De Zoho One Bedrijfsvoering-categorie biedt een uitgebreide set tools om de dagelijkse bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren. Of het nu gaat om het beheren van projecten, het bijhouden van voorraden of het beheren van facilitaire diensten, deze apps helpen je bij het verbeteren van de operationele efficiëntie en het verminderen van de kosten.

Blonk ICT | Zoho One
Ervaar de onbegrensde mogelijkheden van Zoho One.
Bel ons vandaag nog: 0738 513 463
Human Resources

Verhoog tevredenheid en betrokkenheid in je bedrijf

De Zoho One HR-categorie biedt een uitgebreide set tools om de HR-processen te stroomlijnen en te automatiseren. Van werving en onboarding tot prestatiebeheer en employee engagement, deze apps helpen je bij deze personeels taken.

Blonk ICT | Zoho One
Bedrijfsproces

Bespaar tijd en bereik je doelen: automatiseer met krachtige apps

Automatiseer bedrijfsworkflows door uw programma's onderling te verbinden, te analyseren en gegevens voor te bereiden. Werk naadloos samen, bespaar tijd en bereik je bedrijfsdoelen met deze krachtige apps.

Blonk ICT | Zoho One
Juridisch

Minimaliseer risico's en bespaar tijd met de Contracts-app

Ontdek de Contracts-app, de ideale tool voor efficiënt contractbeheer in jouw onderneming. Vereenvoudig het opstellen, beheren en volgen van contracten met handige sjablonen en digitale handtekeningen.

Blonk ICT | Zoho One
Support

Feedbacktools voor het continu verbeteren van jouw klantenservice

De Zoho One Support-categorie biedt een uitgebreide set tools om klantenservice en -ondersteuning te bieden. Van helpdesk- en ticketingsoftware tot livechat en feedbacktools, deze apps helpen je bij het bieden van uitstekende klantenservice en het opbouwen van langdurige klantrelaties.