Door op 'Toestaan' te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.
gepubliceerd:
28
-
12
-
2018

Hoe ziet jouw cloud­landschap eruit?

Hoe ziet jouw cloud­landschap eruit?
Nieuws in de mail ontvangen?
Door je te abonneren ga je akkoord met ons privacybeleid
Je ontvangt spoedig onze nieuwste nieuwtjes en andere nuttige informatie.
Er ging iets niet goed, probeer het nogmaals.
Deel dit artikel

Zie je door de Cloud-apps de zon niet meer?

Je vraagt je wellicht af, "Mijn cloudlandschap, wat is dat nu weer??!". Dat kan ik me voorstellen, ik leg het uit.

We kennen het allemaal, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een app voor die je heel makkelijk vanuit de cloud kunt gebruiken. Of het nu e-mail, fotobewerking, gratis website software, CRM software, boekhoudsoftware, blogging, social media management is, OVERAL zijn cloud-apps voor te krijgen. En dan vaak ook nog tientallen of honderden verschillende aanbieders per categorie.

Wat is dan jouw "cloud-landschap"? Dat is de verzameling cloud applicaties die jij inmiddels gebruikt. En die je wellicht ook nog aan elkaar geknoopt hebt met IFTT, Zapier of andere tools.
En zo kan het zomaar gebeuren dat een leverancier van één van de cloud apps die je gebruikt een wijziging doorvoert, de voorwaarden aanpast of failliet gaat.

En dan kun je een probleem hebben als ondernemer omdat jouw business verstoord wordt. Als je wilt dat wij jouw cloud-landschap een keer bekijken en je dus weer zen kunt voelen tussen je cloud applicaties vraag dan een scan aan!

Lees ook onze andere artikelen: