Door op 'Toestaan' te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.
gepubliceerd:
19
-
1
-
2024

Wat te verwachten van Zoho Projects versie 8: een voorproefje

Wat te verwachten van Zoho Projects versie 8: een voorproefje
Nieuws in de mail ontvangen?
Door je te abonneren ga je akkoord met ons privacybeleid
Je ontvangt spoedig onze nieuwste nieuwtjes en andere nuttige informatie.
Er ging iets niet goed, probeer het nogmaals.
Deel dit artikel

Zoho, de Indiase software­ontwikkelaar, die zich kenmerkt door zijn uitgebreide reeks producten gericht op bedrijfs­beheer en productiviteit, heeft onlangs Zoho Projects bijgewerkt naar versie 8.0. Deze versie richt zich op het verbeteren van de gebruikers­ervaring en het vergroten van het gebruiks­gemak door vertrouwd­heid en innovatie op de best mogelijke manier samen te brengen.

Krachtige gebruikerservaring

Creëer volledige projecten over je toetsen­bord in een kwestie van minuten. Voeg snel taken en project­details toe en bewerk ze om je productiviteit te verhogen. Je projecten, mijlpalen, taken en problemen, samen met hun detail­pagina's, zijn allemaal volledig navigeerbaar via een toetsenbord.

Gantt, nu binnen handbereik

Visualiseer je projecttijdlijn sneller door direct toegang te hebben tot de Gantt vanuit je projecten/taken/mijlpalenmodules in plaats van naar rapporten te navigeren. Bekijk Gantt in dagen, weken, maanden of jaren, waardoor je zowel kleine projecten met taken van een paar uur als grotere projecten die zich over meerdere jaren uitstrekken, kunt beheren.

Voeg snel aanpassingen toe

Maak aangepaste velden aan om te voldoen aan specifieke eisen van je baan of branche vanuit de bladweergave over alle modules heen met behulp van het aanpassings­pictogram dat wordt weergegeven aan de uiterste rechter­kant. Je kunt ook kiezen uit meer dan 20 branche­gerichte project­sjablonen om je projecten te plannen en sneller aan de slag te gaan.

Automatiseer, wanneer dan ook

Maak workflow-regels voor projecten of taken rechtstreeks vanuit het blad in plaats van naar de instellingen te navigeren. Laat routine­werk over aan automatisering om een productieve workforce te creëren en het beste resultaat uit je projecten te halen

Kanban,nieuw en verbeterd

Je Kanban-borden zijn nu volledig bewerkbaar, waardoor je wijzigingen kunt aanbrengen in werkitems, taken of probleeminformatie bulksgewijs kunt bijwerken en zelfs opmerkingen en bijlagen kunt toevoegen indien nodig.

Contextuele gebruikersinterface

Het contextmenu over alle modules, of het nu je bladweergave, detailpagina of Kanban is, zorgt ervoor dat gebruikers snel toegang hebben tot de relevante acties.

Blonk ICT deelt graag meer inzicht over de laatste versie van Zoho Projects (versie 8.0) en hoe deze verbeteringen van invloed kunnen zijn op jouw bedrijf. Met deze update wordt de focus gelegd op het optimaliseren van gebruikers­ervaring en het vergroten van gebruiks­gemak, wat directe voordelen biedt voor jouw team en projecten.

Bron: https://blog.zoho.com/projects/introducing-zoho-projects-8.html

Lees ook onze andere artikelen: