Door op 'Toestaan' te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.
gepubliceerd:
11
-
9
-
2023

Zoho passeert 100 miljoen gebruikers: waarom wij een trotse Zoho partner zijn

Zoho passeert 100 miljoen gebruikers: waarom wij een trotse Zoho partner zijn
Nieuws in de mail ontvangen?
Door je te abonneren ga je akkoord met ons privacybeleid
Je ontvangt spoedig onze nieuwste nieuwtjes en andere nuttige informatie.
Er ging iets niet goed, probeer het nogmaals.
Deel dit artikel

Er zijn mijlpalen die het waard zijn om te vieren. En dan zijn er mijlpalen die het waard zijn om volledig in de schijnwerpers te worden gezet. 5 september 2023 markeert zo'n dag voor Zoho, een bedrijf waarmee wij met trots geassocieerd zijn als implementatiepartner. Zoho heeft officieel de grens van 100 miljoen gebruikers wereldwijd overschreden. Een prestatie op zich, maar er is meer aan het verhaal.

Toen wij de keuze maakten om partner van Zoho te worden, was het niet alleen vanwege hun indrukwekkende portfolio aan zakelijke oplossingen maar juist Zoho's inzet voor het creëren van kansen in India, met name op het platteland; dit is werkelijk inspirerend. Via de Zoho University hebben ze op het moment van schrijven van dit artikel al meer dan 1400 jongeren uit afgelegen gebieden de kans gegeven om opgeleid te worden. In plaats van te eisen dat potentiële werknemers dure universitaire graden hebben, traint Zoho hen zelf, geeft hen de vaardigheden die ze nodig hebben en, belangrijker nog, een kans op een betere toekomst.

Daarnaast was ook een belangrijke reden het feit dat Zoho een niet-beursgenoteerd bedrijf is. Dit betekent dat ze niet constant onder de druk staan van kwartaalrapporten en aandeelhoudersverwachtingen, waardoor ze zich kunnen concentreren op het leveren van echte waarde voor hun klanten.

Dus ja, 100 miljoen gebruikers is een fantastische prestatie. Maar voor ons, als partners van Zoho, is de echte trots niet alleen in de grootte van het gebruikersbestand. Het zit in de ethiek van het bedrijf, in hun visie voor gelijke kansen, en in hun onwrikbare geloof dat het goede doen voor de gemeenschap ook goed is voor zaken.

Gefeliciteerd Zoho met deze geweldige mijlpaal. We zijn er trots op met je samen te werken en kijken uit naar de volgende honderd miljoen!

Als je meer wilt weten, neem gerust eens contact met ons op!

Lees ook onze andere artikelen: